Cautare

950 de rezultate pentru "monitorul de vaslui" (3.42 secunde)
Mai multi membri ai organizatiei municipale a PNL Brasov au inceput formalitatile de demisie si transfer la Grupul de initiativa care se va constitui la Brasov pentru platforma liberala condusa de Theodor Stolojan.
Criza declansata de Theodor Stolojan in interiorul Partidului National Liberal nu s-a terminat odata cu excluderea sa din partid. Dimpotriva, succesul pe care il are in racolarea liberalilor din tara si iminenta creari unui partid liberal paralel i-au speriat de-a binelea pe cei aflati la guvernare.
Presedintele Traian Basescu a implinit, duminica, 56 de ani. Ca in fiecare an, presedintele si-a serbat ziua de nastere alaturi de familie. ... A absolvit Facultatea de Navigatie din cadrul Institutului de Marina "Mircea cel Batran" din Constanta (1976).
Conflictele la nivel local intre PD si PLD vor fi rezolvate de o comisie pariatare care va fi condusa de liberal-democratul Valeriu Stoica si democratul Vasile Blaga.
Surse participante la negocierile din ultima saptamana au declarat miercuri ca liderii celor doua formatiuni au luat in calcul rezolvarea neintelegerilor si a conflictelor inerente care se vor produce in perioada urmatoare, in special la nivel local, in procesul de unificarea a organizatiilor PD si PLD.
Chiar daca nu toti politicienii s-au grabit sa-si depuna din timp declaratiile de avere pe 2007, se vede foarte clar care a fost cresterea acestora pe axa averilor. De remarcat este ca cei mai multi parlamentari galateni s-au "imbogatit" destul de modest in ultimii ani.
Vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu, a anuntat luni ca liderii liberali se vor reuni intr-o sedinta miercuri pentru a definitiva candidaturile pentru locale, dupa ce in cadrul BPC de luni discutiile pentru cateva judete si sectoarele Capitalei nu s-au finalizat.
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
PDL a obtinut 28,38% din voturile pentru consiliile judetene, PSD a obtinut 28,22%, iar PNL - 18,65%, dupa centralizarea facuta pana miercuri, la ora 8.30, a voturilor valabil exprimate in 99,99% din sectiile de votare de la nivelul intregii tari, a anuntat BEC.
Prezenta la vot la al doilea tur al alegerilor locale, la nivel national, era, duminica, la ora 14.00, de 23,23 %, a anuntat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.
In cadrul acestei sedinte presedintele PD-L, Emil Boc, a anuntat ca noua filiale judetene ale PD-L vor fi sanctionate din cauza faptului ca au obtinut 5% sub media pe tara, adica cea de 29%.
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a declarat, vineri, la Iasi, ca alegerile parlamentare se vor desfasura cel mai probabil in data de 30 noiembrie.
Doi membri ai aliantei PSD-PC Olt se "lupta" pentru sefia Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.
Vladimir Voronin (foto) a acuzat, ieri, Romania ca ar fi in spatele revoltelor de la Chisinau. In acelasi timp, ambasadorul roman in Republica Moldova, Filip Teodorescu, a fost declarat "persona non grata", autoritatile comuniste luand si decizia de a introduce regimul de vize in mod obligatoriu pentru Romania.
Intentia presedintelui PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias (foto), de a transa la nivel central problemele pe care le are cu social-democratii locali s-a limitat, ieri, doar la enumerarea nemultumirilor.
Traian Basescu a obtinut 50,43 % din voturi, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor partiale anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Central (BEC), dupa centralizarea voturilor din 95,40 % din sectii.
Cele mai importante partide ale momentului, PSD si PD-L, sunt macinate de framantarile interne.
Ministru, secretari de stat, subprefecti, posturi insemnate in deconcentrate, functii de conducere in PD-L si in Parlament, plus promisiuni de finantari pentru propriile colegii uninominale.
Motivele invocate de conducere, respectiv abaterile repetate ale presedintelui organizatiei judetene de la disciplina din partid, l-au determinat pe consilier sa depuna o contestatie. Botosaneanul spera ca astfel va ramane membru de partid, chiar daca va pierde functia de presedinte al formatiunii locale.
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat luni ca, in decursul saptamanii viitoare, urmeaza sa se intalneasca cu reprezentantii celor sase judete care nu au nicio groapa de gunoi functionala, in vederea gasirii de solutii privind depozitarea deseurilor.
google-analytics.com